Áraink

Az áraink egy fázisú permet alapú kezelésre vontakoznak

Lakás-Családi ház

csótány,
hangya,                                15.000 Ft.-tól
poloska

bolha                                    20.000 Ft.-tól

ágyi poloska                       20.000 Ft.-tól

Darázs irtás rejtett fészek esetén      25.000Ft.-tól
Szemmel látható fészek               30.000Ft.-tól 30cm nagyságig

Ágyi poloskánál szobánként maximum 2 fekhely kezelésére értendő az ár. Ágyi poloska fertőzötség estén szakmailag ajánlott a teljes légtér kezelés az egész lakásra hidegköd képzéssel! +5000Ft ért.

Füstgránáttal való légtér kezelés 3000Ft / helység.

Nyest űzés zárt térben padláson 45.000 Ft.-tól

Egér irtás

Patkányirtás

Egérirtás és patkányirtás esetén alapáron felül
+ 5000- Ft a kiszállási díj

*A megrendelőnél diszkréten jelenünk meg, autónkon és ruhánkon semmi nem hirdeti, hogy rovarirtással  foglalkozunk. ( A poloskairtást az általa okozott kellemetlenség miatt a legrövidebb határidőn belül vállaljuk. )
*Az árak tájékoztató jellegűek, egy irtás árát tartalmazzák, esetenként a helyszínen szennyeződéstől függően      változhatnak.
*A megrendelt munkánkra kétszeri kezelés után van garancia. A garancia érvényesítéséhez minden esetben szükséges  14 belül megismételni a második kezelést. Ha garanciális írtásra kerül sor az irtási munkára díjat nem számolunk fel,  csak egy egyszeri kiszállási díjat kell fizetni ami 4000 Ft+ áfa.
* Az általános forgalmi adó értéke 27%. Minden esetben számlát állítunk ki, amit biztosítás kár rendezéssel  kapcsolatosan bármikor benyújtható!
*ROVARIRTÁS kártevőmentesítés Budapest Rovarirtás tevékenységünket a legszigorúbb élelmiszer minőségbiztonsági elvárásokat támasztó HACCP rendszer követelményeinek megfelelően végezzük.
*Budapesten ingyenes a kiszállás hétvégén és ünnepnap is. Illetve Budapest 50Km-es vonzás körzetében bruttó 5000 Ft fix kiszállási díj!

Rovarirtás Budapesten
Rovarirtás, ágyi poloska irtás , csótányirtás, darázsirtás, hangya irtás

Call Now Button