Csótányirtás

csótányirtás

Miért fontos megelőzni a csótányok megjelenését?
Miért fontos a csótányirtás?

A csótányok kedvelt helyei közé tartoznak az olyan szennyezett részek, mint a szennyvízcsatorna, a szemétledobó és a szeméttároló. Az ott lévő szennyező anyag lesz a táplálékuk, majd visszaöklendezett táplálékkal az emberi fogyasztásra szánt élelmiszert fogják befertőzni. Részt vesznek ezzel a gyomor-bélrendszeri megbetegedések kórokozóinak szaporításában, az ételmérgezést és a sebfertőzést okozó baktériumok terjesztésében. Jellegzetes szaguk elviselhetetlenné teszi az életet. A fertőzött helyiségekben a levegő tele van a csótányok külső vázának maradékával és a székletükkel. Bizonyított tény, hogy az ember és a csótány közvetlen érintkezésekor az embereknél ez allergiás reakciót válthat ki. Ezt a reakciót általában a csótány váladéka és ürüléke okozza.

A csótányirtást minden esetben kétfázisú irtási módszerrel végezzük, ami azt jelenti, hogy minden esetben permetezünk és gélezünk is.

Csótányirtás Budapesten és környékén.

Alap fertőzöttség esetén:

  • Csak a vizesblokkokra orientáljuk a kezelést.
  • Az alap fertőzöttség azt jelenti, hogy nappal még nem találkozunk élő csótánnyal, csak éjszaka, lámpaoltáskor.

Nagymértékű fertőzöttség esetén:

  • Az egész ingatlant sávosan körbe permetezzük, és gélezünk is.
  • Nagymértékű fertőzöttség akkor áll fenn, ha a csótányokkal nappal is találkozunk, mivel éjszakai rejtőzködő rovarok.
Fontos tudni

Csótányirtást követően:

  • Az ingatlanunkban 15-20 nap elteltével, ha nem csökken, és nem szűnik meg a probléma, akkor sajnos nagymértékben fertőzött az ingatlanunk, ezért javasolt ismétlő kezelést végezni.
  • Csótányirtás munkavégzésének időintervalluma egy átlagos háromszobás lakossági lakás esetében maximum 20 percet vesz igénybe.
  • Tulajdonos részéről kötelezően betartandó, hogy azon a felületen, ahol az irtószer kijuttatásra került a takarítást legalább 15 napig mellőzni kell, a 100%-os eredmény elérése végett.
  • Fontos tudni, hogy a csótányirtásra alkalmazott megfelelő technológiát, csótányirtó szakemberünk a helyszínen választja ki. Mindig azt, amellyel a legsikeresebb eredményt tudjuk elérni, és csótánymentes környezetet tudunk biztosítani!
Call Now Button